Absolútne najlepší a bezkonkurenčný hosting na Slovensku

By | 19. mája 2011

Kamarát ma poprosil, či by som mu nespravil na svojom skvelom blogu reklamu pre jeho hosting. Povedal som si, prečo nie, veď mi kvalitne zaplatí a budem vysmiaty. Takže povinne všetci čítajte, nech to má nejaký význam!

Chalani si povedali, že musia z niečoho žiť,.tak si regli doménu premiumhosting.sk a rozbehli na nej bezkonkurenčné služby, ktoré rozdrvia Websupport, Yegon, Exohosting, či WebHouse. Stanovili ceny tak, aby oslovili aj nemajetných a internetových nováčikov (pozrite na porovnanie webhostingov). Síce takým spôsobom sa k drahým autám a luxusným vilám nedopracujú, ale ich samaritánske srdcia sa nezaprú a čo je dôležitejšie, weby fungujú aj v noci, nielen cez deň!!!

Od tej doby, čo Premium Hosting zapustil korene, stihol nazbierať zopár pekných referencí (tester.sk, o2fer.sk, sozlavou.sk atď.), uzatvoril partnerstvá s významnými spoločnosťami (všetko si to môžete omrknúť tu). Denne ochotne riešia trampoty svojich klientov (pristihnú sa po 7 hodinách optimalizovania zákazníkovho PHP webu, že je už noc).

Čo viac môžete chcieť? Ochotné a urgentné vybavenie všetkého, čo potrebujete, za super ceny. Chalani frčia 24 hodín denne, kľudne im napíšte aj o 4:00 nad ránom a oni vypnú telku, sadnú ku kompu a odpíšu.

Ak teda hľadáte absolútne najlepší a bezkonkurenčný hosting na Slovensku s parádnou dostupnosťou šup šup sem a objednajte si niečo pekné pre seba, alebo svojich blízkych.

9 thoughts on “Absolútne najlepší a bezkonkurenčný hosting na Slovensku

  1. podo

    Tak ja som vyskušal wedos a je to pomala katastrofa, takze dik za Tip. Avsak zo zahranicnych doporucujem inceptionhosting – Su aj v UK, Holandsku a su velmi rychli. Samozrejme, to su vacsie hosty – VPS,DEDI.

    Reply
  2. martin

    asi ich vyskusam, lebo kebyze su dobri a prejdem k nim so svojimi klientami, ktorych mam na dvoch hostingoch, tak asi mam na par rokov dopredu zaplateny hosting na par webov :)

    Reply

Pridajte komentár