Vo Vašom dome

By | 15. mája 2012

Vo svojom dome sa chce každý z nás cítiť príjemne, a preto sa snaží tvoriť svoju domácnosť s láskou. Vhodne zladené jednotlivé kusy nábytku, dokonalá harmónia farieb a moderný dizajn sú prioritami mladých ľudí.

Dôležité je vybrať si do svojej domácnosti kvalitnú podlahu,  po ktorej bude denne prechádzať každý člen domácnosti. Ak by ste si to spočítali zistíte, že len za jeden deň po nej prejdete niekoľko kilometrov, a spočítajte si, koľko je to za rok! Obľúbené sú drevené podlahy tak z prírodného dreva, ako aj z laminátu. K luxusnému nábytku však v každom prípade odporúčame podlahu z prírodného dreva.

Ďalším dôležitým prvkom  domácnosti sú okná. Ponuka s oknami je dnes veľmi pestrá, nájdete v nej drevené eurookná, plastové okná a najnovšie aj hliníkové okná. Každé majú tak svoje výhody ako aj nevýhody. Novo postavené domy dnes často lemujú práve hliníkové okná, ktorých rámy sú ešte ľahšie ako rámy plastových okien, a ani jedny nevyžadujú takmer žiadnu údržbu. Naopak o drevené okná je potrebné sa pravidelne starať, keďže drevo je prírodný materiál.

Okolie domu je tiež veľmi dôležité. Ku krásnemu domu patrí vkusne upravený „anglický“ trávnik. Kvalitná záhradná technika dokáže doslova divy. Nepotrebujete záhradníka, či pomocníka do domácnosti na práce okolo domu. S kvalitnými kosačkami Al-ko zvládnete všetku robotu okolo domu sami dokonca za pár minút.

V luxusnom dome nesmie chýbať sauna a bazén určený na oddych pre majiteľov domácnosti. Saunu ocenia najmä v chladných zimných večeroch, bazén je ideálny v letných mesiacoch na príjemné schladenie.

A ak by Vaše deti mali problém s cudzími jazykmi, ani tu nie je problém. Individuálne doučovanie priamo u Vás doma zabezpečí učiteľka cudzích jazykov.