Barcamp Žilina #6 – result

By | 24. júna 2013

V Žiline 22.6. 2013 prebehol už šiesty Barcamp, zúčastnilo sa ho opäť množstvo ľudí z brandže, ale aj mimo nej. Opäť som mal prednášku, tentokrát apdejtnutú verziu tej z WordCampu.

Čo povedať o Barcampe, čo už povedané nebolo? Povedané bolo všetko, ale teraz bola prvýkrát (vrámci cateringu) veľká dávka zeleniny. Čo ma trochu mrzí, nestihol som si uloviť mrkvu, tá bola vyplienená ako prvá (dal som si aspoň kalerábik). Okrem toho všetko po starom. Spíkri spíkovali, diváci sledovali, občas sa niečo pýtali, prípadne zapisovali nové rozumy.

Čo je však najdôležitejšie na týchto akciách, stretnete su ľudí z brandže, s ktorými môžete do sýtosti debatovať o podobných problémoch a úskaliach vašej práce. Priznám sa, chvíľu pred vlastnou prednáškou mi začal odchádzať hlas :-). Našťastie ovlaženie hlasieviek dočasne pomohlo a prednášku som ešte zvládol.

Barcamp v skratke:

Fotky nájdete na FB page pikulik.sk (vypožičal som si aj cover photo pre tento článok, dúfam, že sa nebude hnevať).

2 thoughts on “Barcamp Žilina #6 – result

  1. Pingback: “Podvodné praktiky s odkazmi”? Nezachádza ten Google už príliš ďaleko?

  2. Jasom

    Kks, že predavač olejčekov… Apropo psíkov si kde zabudol? :-) Okrem toho prevádzkujem aj „hotel v Las Vegas“. Taktiež zvládnem vymalovať byt a pokosíť záhradu ak je treba :-)

    Reply

Pridajte komentár