Konferencia MEXPO – Media & Management

By | 26. septembra 2012

MEXPO – Media & Management otvára jesenné kolo konferencií a to vo veľkom. Keďže ma oslovil jej program, na konferenciu sa chystám aj ja. V tomto blogspote si o nej niečo povieme.

MEXPO je jediná dvojdňová konferencia svojho druhu na Slovensku, ktorá spája dve rozličné oblasti – médiá a manažment. Zúčastní sa jej až 34 spíkrov – odborníkov vo svojej oblasti, ktorí budú prednášať v dvoch veľkých prednáškových miestnostiach krásneho, 4hviezdičkového hotela Senec. Akcia sa uskutoční 5. – 6. októbra 2012.

Prednášky, na ktoré sa teším

  • Michal Pastier: Najnovšie trendy v digital marketingu – Šéf Zaraguzy, Michal Pastier má vždy niečo, čím na svojich prednáškach upúta pozornosť a inšpiruje poslucháčov. Dôkazom je aj nedávna prednáška Ako robiť z obyčajných vecí neobyčajné, ktorú mal na TEDx. Na prednášku sa teším a určite si ju nenechám újsť.
  • Lukáš Maixner: Měření a vyhodnocování efektivity komunikace na sociálních sítích – Lukáš je General Manager a spoluzakladateľ spoločnosti Socialbakers, svetovo najväčšieho portálu so zameraním na štatistiky sociálnych médií. Čerstvé informácie zo sveta sociálneho marketingu, jeho merania a vyhodnocovania sú čoraz populárnejšie a žiadanejšie.
  • Vlado a Tina Zlatoš: Zdravá aktualizácia tvojho tela – Vlado Zlatoš s manželkou už dlhšiu dobu a veľmi úpešne šíria osvetu o zdravej životospráve. Prednáška sa hodí pre všetkých nás, ktorí máme práve od zdravej životosprávy ďaleko. Ako dobiť svoje baterky a lepšie využívať svoj potenciál, to si určite rád vypočujem.
  • Robert Němec: Co dělat s negativní pověstí na internetu – Róberta (RobertNemec.com) môžete poznať ako SEO experta marketéra, ktorý publikoval v tejto oblasti množstvo zaujímavých článkov. Venuje sa aj online reputation managementu, na ktorý bude zameraná aj jeho prednáška na MEXPO.

Prednášajúcich a prednášok je naozaj hojne, celý zoznam aj s časovým harmonogramom si môžete pozrieť na http://www.mexpo.sk/co/. Okrem prednášok nás čakajú rozličné súťaže – turnaj v mindbale (súboj myslí), maľovanie na ženské telo, tradične večerná párty a počas dňa sa môžete osviežiť dostupným cateringom. Ako pikoška je vyplnenie prestávok medzi prednáškami podávaním sushi, sexi hostestkami.

Na konferenciu MEXPO sa môžete registrovať už dnes, ak ste študentom, môžete získať výhodnú zľavu. Môžete sa rozhodnúť ísť na jeden, druhý, alebo aj oba dni konferencie. Mňa tam môžete stretnúť v piatok (5.10.2012).

Suma sumárum

Promovideo

One thought on “Konferencia MEXPO – Media & Management

Pridajte komentár