Online video – sledujte seriály a filmy priamo z internetu

By | 16. septembra 2008

Seriály filmy a online vysielanie môžete pohodlne sledovať zo stránok serialy online – iserialy.sk.. Diskutujte na novom seriály online fóre.

Keď som dávnejšie spomínal začínajúce stránky s online seriálmi a videami, to som ešte netušil, aký boom čoskoro nastane. Týmto boomom myslím sledovanie seriálov a filmov z internetu. V dnešnej dobe, keď sú rýchle internetové linky štandardným vybavením každej domácnosti, nie je problém, pomocou flashového prehliadača pozerať videá alá youtube kdekoľvek na internete. Vezmime si naprílad spomínaný SerialsTV. V dobe, keď som o ňom písal (zhruba pred 3 mesiacmi), boli na tejto stránke dostupné 4 seriály (Simpsonovci, Futurama, Family Guy a The Big Bang Theory), teraz je zoznam viac ako 6x väčší a stránka rastie a rastie.

serialy online na iserialy.sk

Samozrejme že podobných webov je ako húb po daždi. Na iserialy.sk môžete voľne sledovať kopec seriálov, ako dokonca filmov. Postrehol som aj prípady, keď dané video zrovna k dispozícii nebolo, ale to je len malý zápor, keď si vezmeme do úvahy kvantum seriálov a filmov dostupných k okamžitému sledovaniu. Samozrejme dabovaných. Záujem zo strany tvorcov je očividne tak veľký ako zo strany obecenstva a tak po zadaní správnych slov do googlu vám vyjde nemalý zoznam obdobných stránok. Samozrejme nevýhodou je slabšia kvalita reprodukcie záznamu, či už videa, ale aj zvuku, často to neúnosnej miery. Filmy online.

One thought on “Online video – sledujte seriály a filmy priamo z internetu

Pridajte komentár