Konečne je to tu! WordCamp 2014

By | 17. apríla 2014

Už je to rok, čo sme sa naposledy videli na WordCampe v Bratislave. Je tu nový ročník, so (staro)novými spíkrami a kopcom skvelých prednášok. Miesto sa nezmenilo, akcia sa bude konať na FIIT STU Bratislava. Všetko sa to začne už 9:00 ráno, tradičným úvodným slovom organizátorov.

Pôvodne som plánoval prednášať aj ja, neskôr som však usúdil, že som povedal skutočne všetko, čo som povedať mohol (video a slajdy z mojej prednášky WordCamp 2013, aktualizovaná verzia prednášky z Barcampu v Žiline). Na rade sú teraz iní ľudia z našej „online monetizačnej“ brandže :-).

Ale naspäť k akcii…

Som veľmi rád, že sa na tohtoročnom WordCampe objavili niektorí noví, ale aj už minuloroční prednášajúci. Určite si nenechám újsť Mira Veselého, čo je snáď jeden z prvých slovenských blogerov, Pavla Ungra, jedného z popredných českých SEO expertov, či špecialistu na balenie báb Miša Kopeckého. Zaujímavo vyzerajú aj zahraniční hostia Thomas Maier (monetizácia WordPress webov, juhuu!), Luca Sartoni (media professional) a mnohí ďalší, ich zoznam si môžete prezrieť na 2014.slovakia.wordcamp.org/spikri. Mimochodom veľmi rád by som tu videl aj slovenského SEO experta Tibora Petáka, ten má vždy zaujímavé postrehy, ktoré by mohol odprednášať.

Zdravím aj organizačný tým, expertov na WordPress zo slovenského komunitného portálu WP.sk, chalanov z firmy Webikon – Peter NemčokJán Bočínec. Posledné 2 ročníky boli skutočne super a určte tak tomu bude aj teraz.

  • Registrácia na akciu – 2014.slovakia.wordcamp.org/registracia (od 7.3. – 22.4.)
  • Termín: 26. 4. 2014 (sobota) od 9:00 do cca 17:00
  • Miesto: FIIT STU Bratislava (mapa), Ilkovičova 2
  • Registračný poplatok: 15€ (v cene je vstup, bageta, občerstvenie a malé prekvapenie)
  • Afterparty: od 18:00 v Hopkirk Bare, Karpatská 2

Ak máte akúkoľvek spojitosť s CMS WordPress, monetizáciou webu, marketingom, či webmi ako takými, určite sa prídite pozrieť na WordCamp 2014, ja sa už teším :-)

One thought on “Konečne je to tu! WordCamp 2014

Pridajte komentár