Aké bude počasie? Tipujte! Na Slovensku je to jediná metóda!

By | 27. augusta 2009

Aké bude počasie? Na predpovede počasia som sa nanadával dosť. Ale to, čo som si všimol dnes, tak to ma dostalo úplne. Chcel som vedieť, aké bude počasie v piatok a sobotu (zajtra a pozajtra), tak som si otvoril 3 rôzne slovenské stránky o počasí – pocasie.sk, meteo.azet.sk, shmu.sk. Výsledok? Veď posúďte sami…

predpoved-pocasia-shmu.sk
predpoveď od shmu.sk

predpoved-pocasia-pocasie.s
predpoveď od pocasie.sk

predpoved-pocasia-meteo.aze
predpoveď od meteo.azet.sk

Očividne majú tieto weby rozličné zdroje informácií. Ale ako je možné, že natoľko rozdielne? To sa naozaj nemôžem ani približne informovať o počasí v najbližších dvoch dňoch? Asi nie, bohužiaľ, ostáva si iba tipnúť.

6 thoughts on “Aké bude počasie? Tipujte! Na Slovensku je to jediná metóda!

  1. Fero

    Tato ukazka nase predpovede na slovensku vystizne ukazuje, no je smutne, ze sa ozaj neda spolahnut u nas na ziadnu predpoved pocasia.

    Reply
  2. exot Post author

    Ja uz neviem cim sa mam riadit, pretoze vsade je nieco ine.
    depi: musim to riesit, pretoze sa podla pocasia chcem celkovo zariadit a rad by som vedel aspon ze ci bude prsat, alebo nie, alebo aspon aka je sanca ze bude/nebude. 8 stupnovy rozdiel je na mna uz ale privela.

    Reply
  3. Peter

    Ja používam web o počasí meteo.tym.sk. Ináč je to možno tým, že predpovede aspoň tieto pre mestá robia modely, teda počítač a nie ľudia. ľudia robia všeobecné predpovede, takže sa riaď tým.

    Reply
  4. Kusi

    :D hehe dobre depi :D Mno lepsie je, ked je v spravach plno informacii o velmu, velmi zlom pocasi, burkach a pomaly hurikanoch, ktore nas cakaju a nasledujuci den je 33 celsia :)

    Reply
  5. depi

    Hmm, ten piatok by im este ako tak sedel, s tou sobotou je to horsie :)

    Ale zas neviem co to tolko riesis. Mas auto, hodis si tam pre istotu teplejsie veci a mas postarane.

    A preto sa to vola predpoved – to mas ako u vestice, aj ta ti len predpoveda.

    Reply

Pridajte komentár