Zoznam mojich domén + domény na predaj

By | 15. októbra 2010

Na jednoduchom webe MojeDomeny.rej.sk som spustil službu, v ktorej evidujem všetky moje domény. Či sa už jedná o domény mojich projektov, prípadne iba náhodné registrácie, alebo domény klientov, všetky nájdete zaradené v prehľadnom zozname.

Sám sa čudujem, že ich už mám toľko, keďže som sa nikdy neplánoval stať sa domainerom, či jedným z povestných doménových špekulantov. Zo zoznamu je zrejmé, že sa venujem prevážne finančnej tématike (teda pri nákupe domén), všetko je však stále v malej mierke (ak by som to porovnával s profíkmi). Napriek tomu mi to nedalo a chcel som si vo vlastných doménach spraviť poriadok.

Ak by mal niekto záujem o kúpu niektorej mojej domény, stránka vám pomôže kontaktovať ma. Ak radi obchodujete s doménami, prípadne len hľadáte vhodnú doménu pre svoj projekt, môžete sa poobhliadnuť práve tu.

3 thoughts on “Zoznam mojich domén + domény na predaj

  1. Pingback: Link z kvalitného blogu – praktická ukážka

  2. Lukas

    keby si mal zaujem o daku vymenu s pozickarskymi webmi tak dva kavlitne s velkym mnozstvom clankov mam, ozvi sa mailom na loly@loly.sk ide o weby pozicky-rychle.info a pozicky-nebankove.info

    Reply
  3. Tom@S

    Za domainera sa mozes povazovat vtedy, ked sa tm uzivis, co je na slovensku velmi tazke, jedine tak parkovanim, predajom tazko.

    Reply

Pridajte komentár