Začínam so zdravou životosprávou

By | 22. septembra 2009

Ja viem, že sa vám to môže zdať neuveriteľné (hlavne tým, ktorí ma poznajú), ale je to tak. Povedal som si, že spravím niečo pre svoje zdravie. Zdravie je dôležité a správna životospráva nám ho napomáha udržovať v dobrom stave. Čím začnem?

Začnem dostatkom spánku. Na vlastnej koži som si mohol vyskúšať, ako funguje nedostatok spánku. Nie je to nič príjemné, ak to človek praktizuje pravidelne. Je to priam neuveriteľné, ale vaše telo si dokáže na nedostatok spánku dokonca zvyknúť. To, že si vaše telo zvykne na 4-5 hodín spánku, nie je určite žiadna výhra. Preto si odteraz bude musieť moje telo zvykať na 7-8 hodín spánku. Viem, bude to preň šok, pevne dúfam, že príjemný.

spanok

Určite si nájdem kus voľného času, aby som si čo-to o zdravej životospráve naštudoval. O nové vedomosti sa rád podelím (občas takto, prostredníctvom blogu). Pravidelný a dostatočne dlhý spánok samozrejme nie je všetko, je toho oveľa viac. Pôjdeme na to ale pekne postupne :-). Dobrú noc.

Zaujíma vás liposukcia? Skúste 123liposukcia.sk!

7 thoughts on “Začínam so zdravou životosprávou

  1. Milan

    Zrejme ešte nemaš rodinu :) . Potom ešte len životospráva dostane do dela . Mam doma dvoch krpcov a to je parada. Večer si udriem jedneho flašana a spim ako poleno do 3.30 :)

    Reply
  2. Pingback: Tweets that mention Začínam so zdravou životosprávou -- Topsy.com

  3. Kusi

    Skus chodit na dajaky sport> napr na serm ako ja :D Tam bude trener hustit zo vsetkym, od cigariet po ten spominany nedostatok spanku

    Reply

Pridajte komentár