Luxus kam sa len pozriete

By | 18. mája 2012

Hľadáte do svojej domácnosti vhodný nábytok a zariadenie? Chcete viac ako len obyčajný priemer. Máme pre Vás tip – luxusný nábytok.

Ako by sme ho v skratke mohli charakterizovať, a aký klienti sa pre takýto typ nábytku rozhodujú? Luxusný nábytok je určený pre najnáročnejších klientov, ktorí sa potrebujú neustále cítiť komfortne. Luxus, prvotriednosť, elegancia, výnimočnosť, precíznosť a nadčasovosť, tieto pojmy najlepšie vystihujú luxusný nábytok. Bez obáv môžeme povedať, že luxusný nábytok je hriešne drahý, a bežná Slovenská domácnosť by si ho mohla asi len ťažko dovoliť zakúpiť. Dokonalá harmónia použitých materiálov, ručne vyrobené jednotlivé časti nábytku vtesané do skriniek, postelí, stolov, či stoličiek.

Sedacie súpravy z najkvalitnejších materiálov v najrôznejších farebných variáciách, kvalitné ebenové drevo, z ktorého sú vyrobené jednotlivé diely kuchynskej linky, pevné stoly a stoličky, a to najdôležitejšie nakoniec Vaša spálňa a posteľ na ktorej budete tráviť každú noc by mala byť dostatočne veľká a  priestranná,  s pohodlným matracom.

Veľmi dôležité je zabezpečiť v domácnosti dostatok svetla v každej miestnosti.  Investícia do úsporných led svietidiel je síce na začiatku vyššia, majú však oveľa dlhšiu životnosť ako bežné žiarovky. Malé bodové svietidlá zabezpečia nielen dostatok svetla, ale navodia aj príjemnú atmosféru v každej miestnosti.

Rovnako dôležité je vybrať si do domácnosti aj správne doplnky do kúpeľne. Vo veľkých domoch býva spravidla niekoľko kúpeľni, niektoré s vaňou, iné so sprchovacím kútom či dokonca s masážnym boxom. Hitom sú najmä umývadla špecifických tvarov, či sú to obdĺžniky, štvorce, elipsy a tromfom je toaleta so štvorcovým podsedákom. Celkový dojem a pocit luxusu v kúpeľni umocní travertínový obklad.

One thought on “Luxus kam sa len pozriete

  1. obklady

    Dobrý den, co se luxusu v bydlení týče, mohu jen doporučit koupelnové obklady z nějakého moderního kamene. My doma máme mramor, který je sice poněkud dražší, ale zato opravdu luxusní, ale i praktický. Pro ty co si ho nemohou dovolit, existuje břidlice či travertin. Lukáš

    Reply

Pridajte komentár