Barcamp v septembri – v Žiline už potretie

By | 24. augusta 2010

barcamp

Žilina sa stane už tretíkrát dejiskom konania populárnej „user-generated“ konferencie Barcamp. Opäť sa stretneme v priateľskom prostredí Stanice Žilina-Záriečie (kultúrny uzol, ktorý slúži ako miesto pre súčasné umenie). Akciu pripravia starí známi organizátori František Milec a Petra Jankovičová. Zoznam účastníkov je už teraz vcelku impozantný, tak neváhajte a prihláste sa tiež.

O kvalite akcie svedčí aj pestrý zoznam prednášok, už teraz mám niektoré vyhliadnuté (napr. prednášku Petera Drusku, ktorý prednášal aj na poslednom ZA Barcampe, keď sa spustila zaujímavá debata z oblasti, v ktorej aktívne pôsobím).

Barcamp je miesto kde si môžete vypočuť názory, pohľady na veci a know-how ITčkárov, marketérov a webdizajnérov, môžete tu získať kvalitné pracovné aj priateľské kontakty, odprednášať si to svoje a urobiť obraz o svojej práci aj ostatným. Nie je prekvapením, že sa Barcamp na Slovensku teší takej veľkej obľube, je to relax, práca a zábava v jednom. Navyše je zadarmo :-)

Barcamp Žilina 11.9.2010, Stanica Žilina-Záriečie – viac info na barcamp-za.sk

update – dovoz

Dobrý deň,
pre účastníkov zo západu krajiny sme zabezpečili zdarma odvoz autobusom z/do Bratislavy. Záujemcovia sa môžu zaregistrovať tu, ale treba sa poponáhľať, pretože je len 40 voľných miest. Presný čas a miesto od odchodu upresníme v najbližších hodinách na našom webe. Tešíme sa na plodné diskusie už na palube autobusu.
Za dopravu ďakujeme spoločnosti Microsoft Slovakia.

Pridajte komentár