Zisti, kto ti volal – alebo ako sa zbaviť telefónneho spamu

By | 1. novembra 2011

Pravidelne ma zobúdzajú. Otravujú ma ich skvelými ponukami. Vždy som niečo skvelé vyhral a pošlú mi to úplne zadarmo. Chcú aby som strávil chvíľočku pri ich dôležitom telefónnom prieskume, ktorý ma radikálne zlepšiť môj život. Telefonický spam je určite efektívny, inak by nás neustále neotravoval. Bojovať proti nemu nie je možné. Ale určitá prevencia predsa len existuje…

Veľa ľudí neznáme, alebo podivne vyzerajúce telefónne čísla vôbec nezdvíha. Potom sú však zvedaví, komu dané číslo patrí. O odhalenie aktivít majiteľov týchto telefónnych čísiel sa snaží web zisti kto ti volal! – zmeškanýhovor.com. Divné číslo môžete vyhľadať na webe, ak sa tam nenachádza, môžete ho tam pridať spolu so svojim komentárom. K číslam tak vznikajú diskusie, ktoré odhaľujú spomínané aktivity. Takto môžete v budúcnosti odfiltrovať neželané hovory.

Nápad to síce nie je originálny, no u nás unikátny. Verím, že po naplnení databáze čísiel bude web veľmi dobre použiteľný.

2 thoughts on “Zisti, kto ti volal – alebo ako sa zbaviť telefónneho spamu

  1. Brozman

    Ja mam este stary symbian S60 a uz v tychto temnych dobach existovala aplikacia, ktora dokazala vyfiltrovat uzivatelom zadane cisla, myslim, ze sa to volalo BlackList. takze problem by s tym byt nemal, staci len mat plodny zoznam ,,tele spammerov,, a si v suchu. inak staci ich rychlo schladit na zaciatku telefonatu a usetris tym kopec casu, ale to som asi neobjavil nic nove.

    Reply
  2. Pingback: Blog má byť sexy :-) | Jerry.sk ««

Pridajte komentár