Taká bežná Slovenská rodinka

By | 24. apríla 2012

Prídete do potravín a zistíte, že za nákup za ktorý ste pred mesiacom platili 20€ dnes platíte 22€, kvôli nedoplatku za plyn, vodu a elektrinu Vám aj v tomto roku navýšili mesačné inkaso o 15€ a nech sa pohnete kamkoľvek všetko je čoraz drahšie….

Aj Vám je to dobre známe? Človek má pocit, že všetky peniaze, ktoré „krvopotne“ v práci zarobí investuje do bývania a stravy. Nemalé peniaze je potrebné každý mesiac investovať do detí, najmä do oblečenia, z ktorého veľmi rýchlo vyrastú, rovnako ako aj z topánok. Menším deťom treba občas spraviť radosť hračkou a pri školopovinných deťoch je potrebné neustále investovať do školských pomôcok. Zakúpiť si štýlové šperky, krásnu kabelku, moderné oblečenie, obľúbený parfém či značkové luxusné hodiny je často len pekným snom, z ktorého človek rýchlo vytriezvie pri pohľade do prázdnej peňaženky.

Oddych pri mori je pre bežného človeka luxusom, ktorý si môže dovoliť skutočne len výnimočne, ak poviem, že dva či trikrát za život, nebudem asi ďaleko od pravdy. Bežný človek je rád, ak svojej rodine dopraje raz v roku oddych na Slovensku či už v našich veľhorách alebo v kúpeľoch. Cena je pri výbere jediným a hlavným kritériom. Na týždennú rodinnú rekreáciu postačí chata, v ktorej je možné pripraviť jedlo, pretože stravovanie v reštaurácií by finančne náročné. Preto všetkým, ktorí hľadajú ubytovanie na Slovensku za výhodné ceny dávame do pozornosti stránku kiskatravel.sk, na ktorej denne nájdete množstvo zaujímavých ponúk na oddych. Medzi najobľúbenejšie lokality na oddych patria Veľký Meder, Ždiar, Duchonka, Štúrovo, nechýbajú ani Vysoké a Nízke Tatry, Oravský Biely Potok, Zuberec či Terchová. Stačí si len vybrať!