Pôžičky – len dočasné vykúpenie?

By | 1. septembra 2010

Niektorí ľudia majú problémy, o ktorých sa niektorým z nás ani nesnívalo. A pritom si myslíme, že koľko problémov máme. Ak prestanú vaše peniaze stačiť na bývanie, od ktorého závisí celá rodina (napr. malé deti) a teda nemáte strechu nad hlavou, až potom začínajú reálne problémy. Tieto veci som si uvedomil až pri projekte 123 pôžičky, na ktorom v poslednej dobe pracujem.

Stačí, ak si prelistujete sekciu potrebujem pôžičku. Do tejto môžu ľudia vkladať svoje požiadavky na pôžičky a čakať, že sa im niekto ozve a pomôže. A práve tu som našiel niektoré, doslova žalostné prípady, ktoré volali / volajú súrne o pomoc. Banky im pravdepodobne nepožičajú a najpopulárnejšie nebankové subjekty im asi nevyhovujú. Presné dôvody neviem.

Ako však pôžička, za častokrát veľmi vysoký úrok, môže pomôcť trvalo vyriešiť ťažkú životnú situáciu, to neviem. Ak daný človek nemá zamestnanie, nemá ako peniaze splatiť a jeho problémy pokračujú. O to hošie, ak sa musí starať o napr. postihnuté dieťa (aj taký prípad tam je). Sú to naozaj problémy, o ktorých sa niektorým z nás ani nesnívalo a tie naše sa pri nich strácajú a sú malicherné. V každom prípade, ak máte nejaké peniaze nazvyš a radi by ste pomohli ľudom v ťazkej situácii, inzerciu môžete (samozrejme) využiť aj vy.

Pridajte komentár