Pozadia na plochu vo vysokej kvalite

By | 18. septembra 2009

Pozadia na plochu – wallpapery, sú neodlúčiteľným spestrením, ktorú svojej pracovnej ploche dopraje asi každý. Či už sa jedná o domáci desktop, notebook, alebo pracovná stanica – ľudia chcú mať všade niečo, čo im zlepší náladu. Samozrejme vkus je rôzny – pekné baby, športové autá, príroda, vesmír, filmová tématika vyberať si je z čoho, stránok je naozaj veľa. Ja mám však svoj obľúbený zdroj – je naozaj kvalitný.

Reč je o stránke InterfaceLIFT. To hlavné, čo túto stránku robí naozaj kvalitnou a obľúbenou, je jej zatriedený obsah vo vysokých rozlíšeniach. Nájdete tu pozadia na plochu HD, ale aj v pomere 16:9 a 4:3. Výber z rozlíšení pri jednotlivých wallpaperoch je naozaj skvelý a vyberie si každý. To však nie je všetko. Na chuť si prídu aj fajnšmekri, na InterfaceLIFT totiž nájdete aj pozadia určené pre dual monitory a dokonce triple monitory. Rozlíšenie ako 5040×1050 je už naozaj veľmi atypické, to sa však nájde pár pozadí aj v tomto rozlíšení. Nesmú samozrejme chýbať ani pozadia pre mobilné zariadenia a mobily.

Pozadia samotné hodnotiť nebudem, to je veľmi indivituálne. Ja si tu ale vždy nájdem krásne upokojujúce pozadie prírody, oblohy, zaujímavej budovy, či vesmíru. Nahé baby tu ale budete hľadať naozaj márne.

Na stránku prispieva rada profesionálnych fotografov, takže o kvalitnú fotografiu núdza nebude. Tak isto sa môžete inšpirovať dizajnom niektorých počítačových dizajnov. Stránku navštevujem už viac rokov a vždy som si vybral. Ak ju ešte nepoznáte, dúfam, že vám príde vhod.

Pridajte komentár