Nový X-Men Origins: Wolverine v DVD kvalite mesiac pred premiérou!

By | 3. apríla 2009

Najnovšie pokračovanie populárnej komixovej série X-Men s podtitulom Origins: Wolverine uniklo do sveta downloadov warezu takmer mesiac pred oficiálnou premériou, ktorá bude 29.apríla. Mimochodom 30. apríla bude premiéra X-Men Origins: Wolverine aj v Auparku.

x-men-wolverine


Štúdio 20th Century Fox asi spokojné nebude, keďže sa jedná o pravdepodobne najskorší únik veľkorozpočtového filmu v histórii. Kópia sa prvýkrát objavila v utorok. V stredu sa začal masívne šíriť cez sieť BitTorrent a teraz ho (podľa štatistík z vyhľadávačov torrentov) už sťahujňu stovky tisíc užívateľov po celom svete.

Film je síce možné stianuť v DVD kvalite, ale (DVD Screener), ale zopár scén nie je dokočnených, prípadne chýbajú a taktiež chýba nieľko počítačových animácií. Tak isto hudba použitá v screeneri je odlišná od finálnej originálnej.

Štúdiá vyhlásili, že počas produkcie bol film chránený watermarkingom, pomocou ktorého bude možné zistiť zdroj úniku. To im už ale aj tak nepomôže, straty budú veľké. Spomeňme si na podobný prípad s Assassin’s Creed.

Pridajte komentár