Nenechajte si tento rok nákup vianočných darčekov na poslednú chvíľu

By | 14. novembra 2013

Niekto má vianočné darčeky nakúpené už od augusta a niekto ich kupuje na Štedrý deň doobeda. Ak sa Ti nechce absolvovať  stres aj tento rok, objednaj darčeky už teraz. Priateľky, manželky, matky či kolegyne, všetky si zaslúžia malú pozornosť. Nevieš čo kúpiť? Čítaj ďalej.

Vianočný darček pre priateľku

pozlatene-nausnice-polkruhove-s-farebnymi-krystalmi

 

Podčiarkni krásu svojej priateľky štýlovými náušnicami. Náušnice sú určené na špeciálne príležitosti, ale aj bežné nosenie a dodajú iskru každému outfitu.

Krásne pozlátené náušnice s farebnými krištáľmi Swarovski elements priateľku zaručene potešia. Zdravotne nezávadný kov pozlátený kvalitným zlatom je zárukou dlhej životnosti šperku.

Vianočný darček pre manželku

Či už manželke nosíš kvety každý týždeň, alebo si rád, keď si spomenieš aspoň na jej narodeniny, tentokrát ju obdar niečím naozaj výnimočným. Niečím, čo môže mať celý deň pri sebe a pritom bude mysieť na Teba.

pozlatena-suprava-so-swarovskeho-kristalmi-kruzky

Súprava šperkov so swarovského krištáľmi pozlátená 18 karátovým zlatom je ideálna na každodenné nosenie. Kombinácia bieleho a žltého zlata zdôrazní eleganciu a pôvab obdarovanej a krištáliky Swarovski elements ju rozžiaria.

Vianočný darček pre kolegyňu

Aj Ty máš kolegyňu, ktorá Ti pomáha alebo Ťa občas kryje, keď zaspíš do práce? Mysli na Vianoce aj na ňu! Čo už môže byť vhodnejší darček na vyjadrenie vďaky ako jednoduchý šperk?

nadherny-privesok-strieborna-ruza-s-kristalmi

Ruža je symbolom úcty a vďaky. Daruj jej ružu, ktorá nikdy nezvädne. Pozlátený prívesok v tvare ruže ozdobený bielymi krištáľmi poteší aj náročnejšiu ženu.

Ďalšie krásne darčeky nájdeš na bizuteria-eshop.sk.  Ak si nebudeš vedieť rady, tak ti radi poradia v samotnom eshope.

Pridajte komentár