Návrat legendy, alebo Fallout 3 v 3D priestore

By | 28. októbra 2008

Dnes, 28.10.2008 vyšlo pokračovanie legendárnej post-apokalyptickej RPG Fallout. Reč je o dlhoočakávanom Fallout 3, ktorý prináša hráčovi možnosť pohybu v 3D priestore. Nemám vo zvyku písať o herných novinkách, ale túto si nenechám ujsť ani ja. Zatiaľ som však Fallout 3 nehral, videl som videá, obrázky, čítal som názory, diskusie a to ma dostatočne navnadilo. Dá sa povedať, že hrám sa už dlhšiu dobu vôbec nevenujem, je to zväčša spôsobené kritickým nedostatkom voľného času. Na staršie diely tejto legendárnej RPG-čky som si čas dokázal nájsť a myslím, že to tak bude aj v tomto prípade.

Fallout 3 Fallout 3 Fallout 3

Prepracovaná grafika je prvou vecou, ktorá udrie do očí, ale to nie je rozhodujúce. Dnes sú kvalitné audio-vizuálne efekty skôr samozrejmosťou ako raritou. Na čo sa však najviac teším, je skvelá atmosféra vytorená kvalitnou interakciou medzi hráčom a herným prostredím okolo neho. Hratelnosť sama o sebe bola skvelá ale rozhovory a chovanie postáv boli to, čo ju robilo neprekonateľnou. Uvidíme, ako to bude v prípade tretieho, 3D Falloutu. Pevne dúfam, že sa s vami budem o pocity z hry môcť podelit v čo najbližšej dobe. Zatiaľ na môžete pokochať priloženými obrázkami (zdroj sector.sk) a videom z hry.

Fallout 3 Fallout 3 Fallout 3

2 thoughts on “Návrat legendy, alebo Fallout 3 v 3D priestore

  1. Pingback: Fallout 3 v češtine ? Český Fallout 3 je vypredaný! | Exotov bóÓlog

  2. Vladooo

    Starý dobrý Fallout bol jedna z mála hier, ktoré som kedy hral. 3D verzia vyzerá zaujímavo, ale ja sa na PC hry moc nechytám :)

    Reply

Pridajte komentár