Najlepšie polievky aké si dokážete predstaviť

By | 27. augusta 2008

Teplá polievka je dôležitým stravovacím aspektom, ktorý by nikto nemal vynechávať. Osobne však polievky veľmi nemusím a v tejto oblasti jedál si zvyčajne dosť preberám. Avšak… objavil som reštauráciu u nás v Nitre, kde robia fantastické polievky, doslova umelecké diela pre vaše chuťové bunky.

Reč je o reštaurácii Patriot (ktorú nájdete na Štefánikovej 22). Môžete si vybrať príjemné prostredie pivnice, alebo terasu na posedenie vonku. Aby som sa však dostal naspäť k načrtnutej téme… do tohoto podniku chodím občas na obed, ale vždy si vychutnám najmä polievky. Musím fakt pochváliť kuchárov za skvele odvedenú prácu. Neviem čo polievkam dodáva zvláštnu chuť, či je to korenie, alebo iné prísady, ale polievky sú proste super, trocha zahustené, jemne pikantné, dokonca aj dobre voňajú :) . Proste a jasne, aj človek čo polievkam neholduje, si výborne pochutná. Hlavné jedlá sú tiež na vysokej úrovni, objednať si môžete tak klasické slovenské jedlá, ale aj cestoviny a pizzu. Všetko pôsobí profesionálnym dojmom špeciality. Obsluha je zdvorilá, rýchla a príjemná. Všetko však niečo stojí a tak sú ceny asi jediným negatívom, ktoré ma po viacerých návštevách tejto reštaurácii napadá.

Celkovo je dojem veľmi dobrý, nie som síce žiadny profi kritik ani nič podobné, ale dobrú reštauráciu rozoznám, takže Patriota v Nitre vrelo odporúčam.

One thought on “Najlepšie polievky aké si dokážete predstaviť

  1. Pingback: Sumár udalostí za posledný týždeň #3 | Exotov bóÓlog

Pridajte komentár