MS 2010 futbal live – ďalšie možnosti sledovania

By | 15. júna 2010

futbal-2010-liveMimoriadne aktuálna téma dneška – sledovanie futbalových zápasov. Ako som už spomínal, nie každý z nás môže sledovať Majstrovstvá sveta 2010 vo futbale z domu, prípadne nemôže sledovať zápasy na televíznej obrazovke. Ak sa aj vy snažíte spojazdniť live stream futbalu, existuje riešenie, ako na to. Keďže sa táto téma na mojom blogu stretla so záujmom, rozhodol som sa pomôcť.

Jedno riešenie som už opísal – sledovanie pomocou streamu z kanálu STV, toto riešenie ale nie je dostupné zo zahraničia.

Ako sledovať MS 2010 vo futbale zo zahraničia

Spôsobov je viac, nie všetky však fungujú, preto vám prinášam zoznam live zdrojov, ktoré môžete vyskúšať. Pevne dúfam, že niektorý z nich pôjde a futbal si bude môcť vychutnať.

Zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5

Budem rád, ak do komentárov spomeniete, či vám futbalový live prenos fungoval, prípadne ďalšie skúsenosti a odporúčania.

7 thoughts on “MS 2010 futbal live – ďalšie možnosti sledovania

  1. teepee79

    a co nieco z domu zo slovenska? stv mi nejde (online) ine zase chcu poplatky….. poradite?

    Reply
  2. exot Post author

    Preto som tych zdrojov uviedol viac, aby sa dala zvolit alternativa, ak jeden z nich vypadne.

    Reply
  3. jarusko

    ja pozeram z Talianska funguje super..treba skusit vsetky zdroje,lebo obcas niektory zo zdrojov zamrzne..inak jedina moznost je tato skoda len ze STV neponukne tuto moznost do zahranicia….dik..

    Reply
  4. Pingback: MS 2010 futbal live – ako na to?

Pridajte komentár