Moje telo okúsilo 39 stupňov celzia

By | 10. novembra 2008

teplomerKeďže som sa minulý týždeň v pondelok necítil dobre, nešiel som do práce a zostal som v domácej liečbe. Do štvrtka všetko nasvečovalo tomu, že sa stav zlepšuje, cítil som sa v fajn. Ľudské telo je však očividne veľmi zložité a to, že sa cítim fajn nie je preň nijak rozhodujúce. Deň na to, v piatok, som šiel nachvílu von, aspoň sa previezť sa na aute. Keďže som sa ale necítil dobre (zrazu) vrátil som sa však domov. A potom to už šlo dole vodou.

Zostalo mi dosť teplo a trocha ma bolel žalúdok a chrbát. Keď som si večer odmeral teplotu tak som sa prekvapil. 38 stupňov ? V veď to nie je možné. To boli asi moje prvé reakcie. O polhodinu neskôr to už bolo 38,5 a o chvíľu neskôr 39. To som už v mal v sebe samozrejme tabletky proti horúčke, no ani tie nezaberali. Istila to pohotovosť a injekcia. Tá má zabrať prakticky ihneď. Zabrala, ale až po viacerých hodinách, keď sa teplota stále držala na 39 (našťastie nie viac). Doktor mi najprv oznámil, že to vypadá na zápal pľúc. Poslali ma na röntgen a spravili aj EKG a odber krvi.

Neznášam injekcie, proste mám k nim neskutočný odpor, tak ako aj ku krvi (vlastnej). Nejak som to tentokrát musel prežiť. Výsledky však dopadli vcelku dobre, na EKG nebolo nič, krv mi nekomentovali (to neviem či je dobre alebo zle, hehe). Zápal pľúc to nebol. Keď mám pravdu povedať, doktor ani sám presne nevedel čo to je, proste niečo zapálené v hrudnej oblasti. Nasadil antibiotiká a poslal domov. Kúpiť lieky v Nitre o 4 ráno v sobotu tiež nie je med lízať. Aspoň jedna lekáreň ale vždy musí byť otvorená, tak sa mi patričné medikamenty dostali.

Teraz sa zotavujem, väčšinu času ležím, asi z toho zblbnem. Ach jaj, CSSko moje kde len si :-) . Idem do postele. Dávajte si na sebe pozor aj vy.

5 thoughts on “Moje telo okúsilo 39 stupňov celzia

  1. admin Post author

    diky moc :)

    no depi, asi je teraz viac ludi chytilo nejaky virusik, uz mi to pisalo zopar znamych.. hm

    Reply
  2. depi

    Prajem Ti skore vyzdravenie Vlado. Inak ja som na tom bol podobne, clovek si uz uz mysli, ze je v pohode, vyjde von do spolocnosti a uz je zase tam kde bol, ba dokonca je to horsie.
    Inak na EKG a tom „skenovani“ :) (rontgen) som bol minuly tyzden aj ja (kontrola), tiez mi vsak nic nezistili.

    Reply

Pridajte komentár