Môj týždeň a víkend

By | 18. septembra 2008

Veľa ľudí nevie pochopiť, ako je možné, že si na nich neviem nájsť čas. Píšu mi veselo na ICQ aj keď som away a čudujú sa, prečo neodpisujem. Osobne som si zvykol domáci komp nevypínať, bežia mi na ňom niektoré služby (ohľadne siete), častokrát nejaké to sťahovanie a taktiež vzdialená plocha no a nakoniec aj spomínané ICQ. A to, samozrejme, aj keď nie som doma.

V práci som zaneprázdnený a ICQ zapínam len zriedka, aj to bývam invisible. Práci sa venujem až do večera. Večer sa vždy nájde niečo, čo ma zdrží (servis počítačov, nejaké to stretnutie, nákup) a domov sa dostávam až v noci. Do tohoto zhonu sa vždy snažím zaradiť priateľku, s ktorou by som rád trávil viac času, ako trávim teraz. Tak sa už dúfam nikto nebude čudovať, že prečo nie som ochotný v noci po príchode domov riešiť problémy rôzneho rázu (nebudem konkretizovať, ale väčšinou sú to banality, ktoré je možné si vygoogliť, stačí len trochu chciet). Večera, nejaký ten film, aj keď ani ten nie je to pravé, čo po náročnom dni potrebujem. Skôr seriál ako Simpsonovci, Futurama, Priatelia alebo The Big Bang Theory, to je ten pravý relax, ktorý mi fakt padne vhod! Musím povedať, že často pri nich aj zaspávam. Ešte že ma práca baví, deň tak pejde lepšie :) .

Víkend sa nesie väčšinou v duchu relaxu a oddychu. Aj keď nájdu sa aj výnimky (ako napr. ten posledný). Auto si tiež užije svoje, aspoň raz do mesiaca ho vyumývam. Tak isto nejaké tie práce okolo domu, aj keď tie mi až tak nevoňajú :) Vo všeobecnosti si dokážem nájsť čas na prakticky čokoľvek (teraz ma všetky moje aktivity nenapadnú), samozrejme je to iné, ako za čias, keď som chodil do školy. Vtedy bolo toho času predsalen viac (aj keď si práve študenti myslia, že práve oni sú tí najvyťaženejší.

Pridajte komentár