Honda boduje, support na jednotku

By | 23. februára 2009

V lete som kupoval ojazdený automobil vyššej rady Honda Accord (rv. 2000, objem 1.8i, 136koní), s ktorým som doteraz veľmi spokojný. Ako každý správny automobilový fanúšik, aj ja chcem na aute čo to zlepšiť a ako prvé už dlhšiu dobu plánujem nové elektróny a peneumatiky (dúfajme, že toto hnusné zasnežené počasie čoskoro skončí). Bohužiaľ v technickom preukaze mám k autu zapísané iba „preobyčajné“ rozmery kolies 195, 60, R15. Čo spraviť, ak chcem zapísať do techničáku iné, luxusnejšie rozmery kolies?

honda-accord1 honda-accord2

Do centrály Hondy (v BA) som volal prvýkrát asi v utorok minulý týždeň. Vtedy som sa vcelku prekvapil, keď mi slečna od telefónu oznámila, že ona o týchto veciach nevie, ale že kolega, ktorý to má na starosti príde v pondelok a vtedy mám zavolať. Čo už, tak som čakal. V pondelok som na to samozrejme zabudol a volal som až v utorok, keď mi nikto nezdvíhal telefón. V stredu som opäť zabudol (skleróza?) ale vo štvrtok som už bol prepojený na kompetentného človeka, ktorý mi veľmi ochotne všetko vysvetlil. Po poskytnutom VIN čísle vozidla mi emailom zaslal alternatívne rozmery kolies, na ktoré je možné vystaviť doklad – COC (Certificate of Conformity) – osvedčenie o zhode. Bolo mi navrhnuté, že toto osvedčenie mi môže Honda bezplatne zaslať a tak som toho využil. Papier prišiel dnes, v pondelok. Som veľmi prekvapený striktným jednaním a urgentnosťou a začíman veriť, že support v kvalitných firmách stále existuje. Len tak ďalej Honda.

Trochu ma sklamali čísla, pôvodne som chcel osadiť 17″ kolesá, 205, 45, ale honda ako alternatvíu k tomuto typu vozidla uvádza iba 16″, 205, 50. Aj tie budú lepšie ako to, čo tam je teraz. Samozrejme, chce nejaké pekné elektróny. Ak budem mať vybraté, určite to sfotodokumentujem.

3 thoughts on “Honda boduje, support na jednotku

  1. Pingback: Nové elektróny na Hondu Accord | Exotov bóÓlog

Pridajte komentár