Čo ma čaká a neminie v roku 2009

By | 1. januára 2009

Veľa ľudí si dáva predstavzacia, čo v novom roku spraviť lepšie čoho horšieho sa vyvarovať a tak podobne. Ja si už radšej tento rok žiadne predsavzatia dávať nebudem, aj tak to väčšinou dopadlo tak, že som na ne postupne zabudol, alebo ich proste neriešil. Existuje však zopár vecí, ktoré ma v roku 2009 čakajú, to je zopár z nich.

Aj keď blogovanie nie je mojím prioritným koníčkom, či vypĺňačom voľného času, o svoj blog sa rád starám a keď je príležitosť, čo to napíšem, prípadne zveľadím. Tento rok by som rád spravil menšiu reorganizáciu a celkovú zmenu vzhľadu. Určite napíšem zopár odborných článkov, niektoré mám už rozpracované, časom budú uverejnené (väčšinou sa týkajú hárdvéru).

Ako veľa ďalších blogerov, aj ja mám zopár vlastných webových projektoch. O niektorých viete, ale o väčšine z nich nie. Zverejňovať ich zatial nebudem, sú v štádiu prípravy. V súčasnej dobe sú mojím prvoradým žráčom času (mimo oficiálnej práce webdesignera-kódera, ktorá je aj mojím najväčším minuloročným úspechom).

Pred pár mesiacmi sa pre mňa stal veľmi dôležitou oblasťou internetový marketing. Vo voľných chíľach sa mu snažím venovať, avšak voľných chvíľ bohužiaľ veľa nie je a tak moje napredovanie v tejto oblasti je, nanešťatie, pomalé. Snaha napredovať v tejto oblasti určite bude.

Celkovo som veľmi rád, že som v roku 2008 dokázal prekonať svoju, asi najnegatívnejšiu vlastnosť, lenivosť. Stále ma táto mrška otravuje, ale snažím sa jej vyhýbať čo najväčšou okľukou. Občas však neodolám a pozriem si radu seriálov, či filmov, ale to by som za lenivosť voči práci neoznačil. Skôr je to prejav oddanosti k môjmu bývalému hobby nr. 1.

Rok 2009 vidím ako úspešnú príležitosť konečne sa presadiť vo sfére internetových prezentácií naplno. Pevne dúfam (a budem preto robiť všetko), že sa mi to vydarí.

PF 2009

2 thoughts on “Čo ma čaká a neminie v roku 2009

Pridajte komentár