Alkoholický web – zábava aj bez vysokého promile

By | 15. júna 2011

Nedávno som dostal námet na článok od skupiny študentov, ktorí dali dokopy web Alkoholici.sk a chceli trošku tej blogovej propagácie. Nie že by bola táto téma novinkou, alebo by prekvitala originalitou, web je ale na úrovni, je naozaj zábavný a poskytne vám všetku alkoholickú zábavu online. Nemusíte ani chľastať.

Podobné weby sú väčšinou len zhluk Youtube videí a neponúkajú nič, čo by nás na nich udržalo, alebo prinútilo sa registrovať. Tu to chalani vymysleli naozaj skvele. Okrem videí tu nájdete aj kopec fotiek, ožratých príbehov, článkov na alkoholické témy a nejaké flash hry.

Po registrácii na portál môžete prispievať a aby ste boli motivovaní, dostávate odmeny – virtuálny alkohol. Za každú vašu aktivitu (komentovanie, hodnotenie, pridanie príspevku a pod.) je vám (akoby) ulievané a zvyšované promile (promile je stále zobrazované vedľa nicku na celom webe). Taktiež môžete získať rôzne alkoholické hodnosti – od abstinenta až po kráľa liehu a pýšiť sa nimi v rebríčkoch top užívateľov. Ak vás zaujímajú všetky funkcie, pozrieť si ich môžete tu.

Web ma prekvapil, čakal som jeden z mnoha a dostal som fajn zábavku pre obednú pauzu.

Za tento článok autor zaplatené nedostal, vznikol na základe námetu a vlastnej iniciatívy :-).

One thought on “Alkoholický web – zábava aj bez vysokého promile

  1. VladoPt

    Na propagovaný web som prvýkrát natrafil na webtrhu, už vtedy ma zaujal. Na Slovensku sa bohužiaľ znižuje veková hranica začínajúcich alkoholikov a tak si myslím, že ten web sa tu chytí, študenti mali dobrý nápad, je to v móde, ide to s dobou, žrať sa bude aj na nete…

    Reply

Pridajte komentár